Konflikten

Lev i nuet

Man siger altid at man skal leve livet, mens man har det. Jeg elsker bare at drømme mig tilbage til 1800 års tallet og tænke på hvordan, livet må have været dengang. Og når jeg er færdig med at sidde og kokse over det, så spoler jeg frem til år 2212 – og så prøver jeg at forestille mig hvordan, livet kommer til at være her.

Er der nogen mulighed for at blive kryo-frosset – ligesom Mel Gibson blev det i Forever Young – og så vågne op om 200 år?

Hvor langt er vi nået med denne slags? Det må da efterhånden kunne lade sig gøre, ikke sandt?

http://www.youtube.com/watch?v=Q4OLHBQn4XM

 

Scroll To Top

Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/konflikten.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3595