Konflikten

Skal – skal ikke

Skal jeg give efter for mine lyster og min drift? Hvis det står til min kæreste, skal jeg ikke, men hun ved heldigvis intet om hvad, jeg nu vil dele med jer andre. Jeg har mødt en pige, der bor i samme by – og hun er skøn. Hun har smukke øjne og hun er kun 1,60 høj, men det generer mig ikke. Min kæreste er 1,78, så det er rart med en, der er lidt lavere.

Dog skal det siges, at hun er meget tynd. Hun er ikke anorektisk eller lignende, hun er bare meget tynd i sin bygning. Hun mener ikke hun vejer mere end 36 kg., hvilket er ret lidt efter min smag, men hun er bare så dejlig at være sammen med. Hun er 30 år og har ingen børn.

Hvad gør man her? Hvad bør man gøre og hvad skal man gøre?

Det er 2 helt forskellige ting!!!

Scroll To Top

Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/konflikten.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3595