Konflikten

Endnu et dilemma…

New Balance

Ja, jeg beklager meget, men nu har vi endnu et dilemma at diske op med herfra. Jeg ved ikke hvilke sko, jeg skal købe. Der er så mange forskellige brands nu til dags, så det er umuligt at finde ud af hvilke sko, der er de bedste for fødderne. Jeg tror personligt, at mange af de hjemmesider, der anmelder sko og angiveligt går kritisk til værks, er med på legen – med andre ord – de får penge for at give gode anmeldelser og det kan vi jo ikke rigtig bruge til noget.

Så mit spørgsmål går på, om jeg skal købe fodformede sandaler eller om jeg skal købe et par nye Nike, et par Rebook løbesko, et par traditionelle Adidas eller et par farvestrålende New Balance. Jeg kan bare ikke finde ud af hvad, der kommer til at være denne gang. Jeg plejer ikke at være så meget i tvivl, men det er som om, jeg er blevet mere og mere bevidst ift. hvad, jeg bruger mine penge på, hvilket er meget naturligt, når det bliver sværere og sværere at gennemskue de metoder, de store virksomheder bruger, når det kommer til effektiv markedsføring.

New Balance
Billede fra hypebeast.com

Måske jeg bare burde gå barfodet rundt, men så kommer jeg ikke langt på vejene – med mindre jeg flytter ud på landet og bor. Her ville jeg kunne spadsere rundt uden sko i ro og mag – langt uden for de store selskabers rækkevidde. Måske er det svaret, men det er som om, at jeg finder endnu flere dilemmaer – des flere svar jeg prøver at finde, synes I ikke? Om ikke andet skal jeg træffe en beslutning og jeg har brug for jeres hjælp til samme. Jeg kan godt selv, men mange gange bliver jeg trist til mode, hvis jeg fortryder mit valg og træffer det forkerte.

Kommenter gerne og gerne snarest muligt, da mine gamle Nike sko er ved at være godt udtrådte, som man siger…

 

Scroll To Top