Konflikten

Hvad er metallografi?

Når der tales om metallografi, tales der om studiet af metallers mikrostruktur.
Metallers fysiske struktur analyseres, så det kan afgøres, om de er bearbejdet korrekt.
Metallografi er altså med til at vise, hvor holdbart metallet er. 

Metallografi er en længere proces, hvor metallet nøje analyseres fra a-å.
Men hvad kan du bruge disse resultater till? 

Hvad kan metallografi bruges til?

Metallografi er vigtigt i forhold til bestemmelsen af metallers holdbarhed. Holdbarheden bestemmes ud fra, hvor godt metallet er blevet behandlet. Er det ikke behandlet korrekt, er  holdbarheden lavere. Dette er vigtigt at undersøge i forbindelse med eksempelvis byggeri. Hvis metallet du bruger i et byggeprojekt ikke er behandlet korrekt, og derfor har en lav holdbarhed, så kan det medføre alvorlige konsekvenser for dit byggeri. Det kan eksempelvis betyde, at byggeprojektet skal renoveres langt før beregnet eller laves om, hvilket gør det dyrere for dig. Derfor er metallografi vigtigt som led i arbejdsprocessen med metaller. 

Hvem henvender metallografi sig til?

Akasels produkter indenfor metallografi, henvender sig til alle, der arbejder med optimering og analyse af metallers mikrostruktur. Produkterne giver et kvalitetssikret grundlag for hurtig og korrekt metallografi, så du er sikret et korrekt resultat. 

Akasels produkter henvender sig som sagt til alle, der beskæftiger sig med metallografi. Men, primært henvender produkterne sig til dem, der har behov for arbejdsproces med kvalitetssikret og hurtig prøveforberedelse, hvor reproduceringen skal have en rimelig pris.

Metallografi er altså en vigtig proces, når det kommer til bestemmelsen af metallets bearbejdelse og kvalitet. Akasel leverer kvalitetsprodukter til en retfærdig pris til dette formål, og disse produkter kan du læse mere om på deres hjemmeside. 

Scroll To Top