Konflikten

Tag på skirejse med Thinggaard Rejser

Vinteren er på vej, og nu når det alligevel skal være koldt, hvorfor så ikke glæd dig selv og dine nærmeste med en billigt skirejse til et lækkert skiresort et vilkårligt sted i verden? Altså hvis du er til sådanne slags ferier, ellers skal der nok også gå fly mod de varmere steder i verden.

Skirejse tog min kæreste, mine børn og svigerforældre i hvert fald på sidste år, og mon ikke det er en succes som vil gentage sig over en lang årrække, indtil vores gamle kroppe simpelthen ikke holder til at stå snestylterne mere. Sidste år var skirejsen til Norge bestilt gennem Thinggaard Rejser, der bestemt ikke skuffede os på nogen som helst punkter, nøjagtig så professionel anlagt et firma som de var beskrevet i deres mange anmeldelser rundt om på internettet. Det eneste jeg savnede i starten var måske en anelse varme, da det er her jeg typisk beskæftiger mig i mine ferier, men da vi først kom til flotte flotte skiresort på vores skirejse til Norge, nærmere bestemt Hemsedal, så glemte jeg alt om ønsket om varme, og nød hvert eneste øjeblik i fællesskab med familien.

Såvel som varme har sin charme, medvirkede vinteren på det lækre skiresort til hyggelige stunder, god varieret mad, inspirerende atmosfære og ikke mindst masser af aktiviteter som gjorde ferien uforglemmelig. Aldrig havde jeg troet jeg skulle tage på skiferie, men det bliver ikke fortrudt – Bestil din skirejse her

Er du derfor ligesom mig, en person der i sine ferier gør alt for at komme væk fra lille Danmark mod varmere fronter, så overvej også lige muligheden for afholdelse af ferien på anden vis, eksempelvis med en skiferie eller skirejse til Østrig, Norge, Italien eller hvorend du kunne forestille dig at nyde din ferie i flotte landskaber!

Scroll To Top