Konflikten

Bedste håropsætning til bryllupsfest

Jeg har haft en virkelige god oplevelse med at få sat mit hår i forbindelse med en venindes bryllup hos frisør Hair hos Sanne P i Roskilde som jeg gerne vil dele.

Jeg var i den situation at jeg kom i tanke om at jeg havde glemt at bestille tid hos frisør, for at få sat hår i forbindelse med min kære venindes bryllup her i starten af maj. Vi er en gruppe veninder der har den aftale at hvis en af os gifter os, så giver vi andre den max gas med både tøj og hår.

Jeg er lige flyttet til Roskilde og havde ikke rigtigt taget stilling til en ny frisør i området.
Tøjet havde jeg styr på efter en shoppingtur til London tidligere på året. Efter at have søgt efter en frisør der kunne lave en håropsætning til fest fandt jeg frem til Hair By Sanne P. Jeg kontaktede salonen og Sanne sørgede for at jeg kunne blive klemt ind i kalenderen (og det er jeg super taknemlig for). Jeg troppede op til min aftale med en rigtig god fornemmelse og jeg blev bestemt ikke skuffet!

Sanne er sød, professionel og rigtig god til at lave flot festhår. Vi fik en rigtig god snak om hvordan mit hår og mit tøj kunne passe sammen. Det var helt tydeligt at Sanne har stor erfaring med håropsætninger til både brullup og fest. Jeg gik derfra med en flot frisure og den passede perfekt til mit outfit. Selvom det vigtigste på dagen var et lykkeligt og smukt brudepar, var jeg nu også en ret glad gæst som fik mange komplimenter for mit flotte hår. Så en stort tak fra mig til Sanne, og det er rigtig rart at have fundet en dygtig frisør tæt på hvor jeg nu bor!

 

 

 

Scroll To Top