Konflikten

Hårfjerning når det er bedst!

Som altid her på foråret, er det især blevet tid til at få glatte ben igen, da jeg godt kan lide at vedligeholde det henover foråret og sommeren hvert år, men også bikinilinjen, så den ser pænere ud når man er på ferie eller på stranden, med veninderne.

En af mine veninder Sofie har et par gange nu besøgt Holistic Beauty på Ny Østergade 5, København k, tæt på strøget i København, i tirsdags tog hun så mig med, efter vi havde været inde og booke tid til sugaring i København på Holistic Beauty flotte hjemmeside.

Efter en dejlig formiddag og en kop kaffe på den nærliggende cafe, gik vi over mod Ny Østergade 5 hos Holistic Beauty for at få vores sugaring behandling i københavn nær Kongens Nytorv.

Vi belv her mødt af en meget kompetent ung kvinde, som uden tvivl havde helt styr på den behandling jeg nu skulle have hos Holistic Beauty for første gang, salonen var derudover super flot, og meget i møde kommende med en virkelig behaglig stemning og hyggelig baggrundsmusik.

Sugaring Behandlingen var med en 100% naturlig sukker-masse som roligt kom på mine ønskede områder, hvor hun herefter fjernet det igen med en meget naturlig og behaglig håndteknik, så det på ingen måder gjorde ondt eller svide på mine ben, heller ikke i det intime område, ved bikinilinjen, så var virkelig kun en super god oplevelse, da jeg mange gange tidligere har haft mange forskellige meninger efterfølgende, ift. den oplevelse den enkelte klinik nu lige havde givet mig.

En ting er dog helt sikkert Holistic Beauty, gjorde et fantastisk stykke arbejde, jeg vil derfor ikke prøve at finde andre klinikker fremover da Holistic Beauty tilbyder alt hvad jeg har brug for, lige fra hånfjerning, Spray tan, manicure eller pedicure, Spabehandling og en masse andet.
Tak for en god oplevelse  Holistic Beauty, vi ses snart igen.

 

Scroll To Top