Konflikten

Bolighed – det første skridt på vejen for boligsalg

Når man bevæger sig ud på boligmarkedet kan det være noget af en opgave at få skabt sig det nødvendige overbliv over tendenserne for fx priser, område, hus-typer og liggetid. Personligt var det i hvert fald noget af en mundfuld pludselig at skulle lære hele dette marked at kende, da jeg satte min bolig til salg for nogle måneder tilbage. Selvfølgelig havde jeg også en ejendomsmægler med indover hele processen, så det var måske ikke det mest nødvendige at lære så meget om markedet, men jeg følte at det var vigtigt for mig at lære om boligmarkedet for have det nødvendige kendskab til at jeg fik mest ud af mit salg.
Lige præcis til dette formål fik jeg øjnene op for Bolighed.dk. Der findes så mange boligsider, men bolighed kunne virkelig hjælpe mig med de relevante oplysninger jeg eftersøgte, og det blev ovenikøbet fremstillet på en meget brugervenlig og forståelig måde.
Boligheds prisindeks kunne give mig oplysninger om boligværdi og boligvurdering af min lejlighed. Boligværdien kunne jeg bruge til at se boligværdier for hele mit område, som er udregnet af boligheds prisindeks. På den vis kunne jeg danne mig et generelt overblik over markedet i mit område. Gennem en Måske-til-salg funktion kunne jeg teste interessen for min lejlighed. Lejligheden blev sat måske-til-salg på baggrund af den boligvurdering, der blev foretaget af bolighed, og derved kunne jeg teste interessen blandt de registrerede brugere på hjemmesiden.
Dette er blot en mindre del af alle de værktøjs muligheder der tilbydes på bolighed.dk. Der var mange andre der også kom mit kendskab til gode, men alt i alt var det en genial hjemmeside for en som mig, der gerne ønskede sig mere viden om markedet uden at skulle bruge mange arbejdstimer på at få overblikket over et relativt komplekst boligmarked.
Står du i samme situation som jeg gjorde, kan jeg helt klart anbefale at du kigger forbi bolighed.dk. Tryk her for at se områdeoversigt for boliger.

Scroll To Top