Konflikten

Din-bolighandel – Boligadvokater til køberrådgivning og tinglysning af skøde

Denne gang vil jeg gerne tage mig tid til at skrive lidt om et firma jeg for nyligt anvendte i forbindelse med mit boligkøb i Frederiksberg. For at røbe firmaet allerede her i starten af indlægget, gælder det virksomheden Din-Bolighandel.dk, der udbyder services som boligadvokater i København og hele Danmark.

Lang tid gik der før min kone og jeg fik taget os sammen til at se på muligheder for flytning, og mindst ligeså længe tog det at vælge den partner i form af boligadvokat som vi ønskede at associere os med til at få køberrådgivning, herunder ordnet skødeskrivning såvel som tinglysning af skødet. Dog stod det i screeningprocessen klart at Din-Bolighandel til sidst var den boligadvokat, som var særligt anerkendt som samarbejdspartner indenfor netop de ydelser som vi behøvede

Få hjælp med skødeskrivning og tinglysning af skøde her

Tilsvarende de mange flotte anmeldelser som Din-Bolighandel.dk  havde fået for deres arbejde fra tidligere kunder, gjorde de med deres køberrådgivning, købsprocessen langt nemmere end vi tidligere har erfaret med boligkøb. Endda gjorde de også opmærksom på deres kompetence i at rådgive til selvsalg af hus og bolig, så næste gang (hvis) vi flytter, vil vi muligvis udføre selvsalg på boligen.

I forbindelse med køb, kræver dette dog øvrige kompetencer, eksempelvis skødeskrivning og tinglysning af skøde, så i denne omgang var behovet for en samarbejdspartner til køberrådgivning nødvendig, og der ramte vi helt plet.

Står du snart selv i en situation, hvoraf du behøver juridisk køberrådgivning, samt skødeskrivning og efterfølgende tinglysning af skøde, så tøv ikke med at tage fat på Din-Bolighandel, her får du noget for pengene.

 

Scroll To Top