Konflikten

Fantastisk aften på Dahl & Dahl

Jeg var på Dahl & Dahls cocktailbar i København, og sikke en lækker oplevelse jeg havde. Kæresten og jeg havde besluttet at prøve tapas af i anledning af vores årsdag. Vi faldt over cocktailbaren Dahl & Dahl, som jeg med garanti kan sige laver nogle af de bedste cocktails i København. Dahl&Dahl cocktail-og tapasbar er beliggende i det gamle København. Vi følte at vi havde fået meget af det samme, når vi var ude og spise. Enten så bliver det standard cafemad eller også får man en god bøf på et steakhouse. Så lysten til at prøve noget nyt var i hvert fald til stede, da vi fandt Dahl & Dahl.

De to ejere, Katja og Mick Dahl kommer oprindeligt fra Bornholm, og jeg må sige at det kan smages i deres anretninger. Bornholmske råvarer er centrum for deres køkken og dette gør oplevelsen endnu mere fantastisk. Kæresten og jeg var i hvert fald nogle meget tilfredse kunder. Vi startede med at bestille to cocktails inden vi bestilte vores mad. Allerede ved første tår, var jeg helt blæst væk over smagen og kvaliteten af min drink. Det må næsten være en af de bedste cocktails i København, efter min mening. Da maden kom, blev oplevelsen endnu mere positiv. Anretningerne var simpelthen så fantastiske og smagfulde, og endnu mere lækkert at tænke på at alle deres vare er produceret på Bornholm.

Efter maden valgt vi at benytte os af menukortet endnu en gang, og få et par ekstra cocktails til at slutte vores aften af på. Jeg må indrømme at jeg har prøvet rigtig mange cocktailbars i København, men Dahl & Dahl var virkelig en special oplevelse for mig og min kæreste. Det var en fantastisk oplevelse, som både min kæreste og jeg sent vil glemme. Jeg var især glad for cocktailen Krøllebølle is som var helt fænomenal! Så hvis man er på udkig efter en skøn cocktailbar i København med lækker anretning af tapas, er Dahl & Dahl helt sikkert et sted man skal checke ud.

Scroll To Top