Konflikten

Vejhjælp på farten af Vikingassistance

Det er aldrig belejligt ikke at kunne komme videre i bilen, og især ikke når man er på vej til 60 års fødselsdag med familien.
Lige præcis dette skete for mig forleden, og ja der startede kaos i mit hoved! Vi var i forvejen 10 minutter forsinket, så uheldet var virkelig uheldigt for vores videre tur. Normalt plejer min mand at tage sig af bilen, og ærlig talt har jeg ikke det store kendskab til netop dette. Derfor var det selvfølgelig endnu mere ærgerligt at jeg var alene med vores 2 børn, da vi pludselig fik alvorligt brug for vejhjælp.
Selve ulykken var ikke alvorligt i sig selv. Det var kun en punktering, som skulle fixes, men det skal dog siges at det kan være svært nok, når man ligesom mig som sagt er helt uviden på dette punkt.

Heldigvis har vi Vikingassistance, og de var klar med vejhjælp til os, lyn hurtigt! Situationen blev virkelig presset, og jeg frygtede forsinkelsen ville blive fatal for at vi kunne nå at være en del af starten af fødselsdagen. Men jeg forsøgte at holde hovedet koldt, selvom det ikke var nemt, men vi ville jo gerne hurtigt videre. Jeg ringede med det samme til Vikingassistance, hvor jeg talte med en af deres flinke medarbejdere. Han fortalte mig at vejhjælpen ville komme inden længe, og ganske rigtigt gik der ikke mere end 10 min før Vikingassistance kom med hurtig og god vejhjælp.
Inden jeg så mig om havde Vikingassistance skiftet til vores reservehjul, som heldigvis var med i vores bils bagagerum.
Det hele endte lykkeligt, og vi havde en fantastisk fødselsdag! Og trods den lille forsinkelse gik vi ikke rigtig glip af noget, og underligt nok blev det faktisk til en sjov historie jeg kunne fortælle videre til et par af gæsterne.
Så hele kaosset endte faktisk med et grin, takket være vejhjælpen af Vikingassistance!

Scroll To Top