Konflikten

Konflikt – butikslokaler til leje

Jeg er, eller må da efterhånden være en smule kendt for mine holdninger til forskellige ting, herunder optrapning af diverse konflikter. En konflikt jeg på det seneste har interesseret mig noget for, er konflikten der hører til erhvervslivet, og de mange udfordringer selvstændige hver dages stilles overfor.

Det er ingen hemmelighed at krisen, der for alvor tog fart i2008, efterhånden har sat sine store, tunge og ikke mindst dybe spor i erhvervsmarkedet, og dermed jaget mange selvstændige fra hus og hjem, Et fact der desværre understøtter dette indlægs problematik om, at der er mange tomme butikslokaler, og derfor mange butikslokaler til leje rundt om i landet. Desuden er Lokalebasen også et godt bud. 

Hver dag når morgenavisen kastes ind af brevsprækken, og kaffen nærmest vælter ud af koppen, grunden mangel på søvn, kan det læses, at der ingen er selvstændige der har måtte bukke under for presset. Jeg synes personligt, at det er enormt sørgeligt, og der går en del af charmen ved det ellers dejlige Danmark.

Nå men jeg må smutte, morgenavisen, kaffen, og et stadig velbevaret job kalder. Ha en god dag.

/Konflikten.dk

Scroll To Top