Konflikten

Mit drømme hus blev en realitet med Eurodan

Siden mine teenageår har jeg altid gået med nogle tanker om hvordan jeg ønskede at komme til at bo, når jeg en gang var nået til at etablere mig med min kommende familie. I dag er jeg 35 år, og er præcis nået til dette punkt i livet, hvor disse tanker og drømme skulle realiseres. Jeg har en super dejlig familie med kone og 3 pragtfulde børn på hhv. 5, 9, og 14 år, og så sidder jeg sikkert i mit job med noget jeg brænder for at lave hver dag. Til gengæld var huset vi boede i på daværende tidspunkt ved at blive for småt for os, og derfor begyndte vi at undersøge mulighederne. Først så vi efter boliger, som kunne indfri vores forventninger og krav til ny bolig, mens jeg samtidig havde mine personlige drømme og tanker angående vores nye drømme hus. Heldigvis var min kone og jeg enige om de vigtigste perspektiver inklusiv nogle af mine personlige tanker. Fx har jeg altid har en drøm om at bo i et større 2 plans hus, og derfor var vi faktisk ude og kigge på flere 2 plans huse, hvor mulighederne og omgivelserne var gode. Men der var simpelthen lige altid det der MEN, hver evig eneste gang. Det var super træls, da vi følte at vi havde været tålmodige rigtig længe, men vi stod stadig uden vores nye bolig.

Derfor slog det os begge; hvorfor dog vente på at finde det rigtige, når vi i stedet kan vente på det rigtige blev bygget? Så kunne vi også få indfriet alle de drømme vi gik med. Derfor tog vi kontakt til Eurodan-huse, som var klar til at hjælpe os med at gøre vores drømme til virkelighed. Eurodan har mange år erfaring med byggeri af huse, heriblandt arkitekttegnede huse, og inden længe var vi i gang med projektet. Nu sidder jeg her i mit nye og lækre arkitekttegnede hus, og skriver dette blogindlæg. Kan kun anbefale andre at udleve deres boligdrøm igennem Eurodan-huse. Du kan se mere om Eurodans arkitektarbejde her.

Scroll To Top