Konflikten

Hvidovrevask gør min hverdag nemmere

Som så mange andre danske familier lever jeg en meget travl hverdag med karriere, 2 børn, hverdagens opgaver og så prøver jeg da også at snige nogle løbeture ind i ugens løb for at holde mig i gang fysisk og mentalt. Det kan derfor godt blive lidt hektisk det hele, og på et tidspunkt kunne jeg godt mærke en form for stress banke på døren.
Prøvede derfor at spørge mine veninder til råds om, hvordan de får hele deres hverdag til at køre rundt sidst vi havde tid til en lille venindeaften. Det var faktisk her jeg blev introduceret for muligheden for at en virksomhed til at klare vasketøjet for en. Før i tiden havde jeg faktisk en forestilling om at vaskerier og renserier ikke tog sig af andet en erhvervsmæssige aftaler, men der kom jeg på andre tanker, da jeg snakkede med min veninde Julie. Julie fortalte mig nemlig at hun selv havde været en glad bruger af denne service hos et lokalt renseri i Hvidovre ved navn Hvidovre Rens gennem en længere periode. Hun kunne klart anbefale mig at prøve det, og fortalte mig om den gode service og priser.
Jeg var slet ikke i tvivl om det skulle prøves, hvis det kunne hjælpe mig af med den snigende stressfølelse. At tage sig af vasketøjet har virkelig også altid været min “hade-tjans”, da jeg synes at bruge så lang tid på at de forskellige processer i tjansen, men vi ved jo alle at det skal gøres. Jeg tog derfor ned til Hvidovre Rens, da det blev tid igen, og fik en fantastisk behandling af de flinke personale. En lettelse kom virkelig frem i mig over at dette kunne gøres så nemt, og har siden da ikke set mig tilbage, og jeg er nu en fast og tilfreds kunde hos dette renseri i Hvidovre. Senere valgte jeg så at prøve deres bringe- og henteservice, hvilket også kun har været en succesoplevelse. Hvis du også selv er træt af tøjvask, og kunne bruge noget hjælp til hverdagens opgaver for at få mere tid og overskud, og bor nær Hvidovre, synes jeg bestemt det ville være en god ide at se mere her. Jeg har i hvert fald ikke fået andet end personligt overskud efter jeg blev introduceret for dette renseri.

Scroll To Top