Konflikten

Sjov oplevelse med paintball i København hos Shoot

Jeg var på polterabend her i sidste weekend, og det var en kanon sjov oplevelse, som jeg virkelig gerne vil have gentaget igen. Dagen bød på flere forskellige aktiviteter, men den sjoveste ifølge min optik var paintball i København ude hos noget, der hedder Shoot To Thrill.

Morgenen bød på håndværkere, kaffe og små gule. Ja, det er nok en rigtige mandebrunch – bare lige for at stereotype os. Den kommende brudgom blev yderst overrasket, da vi hev ham ud af sengen en lørdag morgen klokken 8, efter at hans vordende brud i al hemmelighed havde lukket os ind af døren. Ud fra hans ansigtsudtryk at se, var det tydeligt, at han slet ikke havde set den komme, hvilket gjorde det endnu federe og endnu mere morsomt.

Hans kæreste forlod så lejligheden og lod os overtage deres hybel. Efter et par timers hygge, lidt shots og morgenmad, tog vi turen til Shoot To Thrill i København, hvor vi havde booket et par timers paintball. Det er efterhånden mange år siden, at jeg har prøvet det sidst, så jeg havde helt glemt, hvor ondt det gør at blive ramt af en paintball-kugle. Men hold nu op vi grinede. Brudgommen syntes, det var det sjoveste i hele verden. Vi drak selvfølgelig også et par fadøl under spillet, hvilket nok har gjort, at det var til at hold ud at blive ramt på så tæt vis. Til sidst i spillet havde vi arrangeret det sådan, at brudgommen skulle stille sig op nede for enden af banen, og så havde vi andre ellers lov til at skyde ham i bagen. Han fes rundt for at komme i læ for de mange skud, der blev sendt i hans retning. Han var helt blå/gul bagefter. Mind mig lige om, at jeg skal nægte, hvis det nogensinde bliver mig, der skal giftes.

 

Scroll To Top