Konflikten

De hidtil bedste lasertonere hos Tonerland.dk

Jeg har altid været lidt af en IT-nørd, hvilket jeg også dyrker igennem mit arbejde, hvor jeg sidder i IT-afdelingen og hovedsageligt tager mig af vores interne printersystem. Det lyder ikke af meget, men når man skal have det til at fungere mellem mere end 200 computere, kan der pludselig ske uforudsete komplikationer. Jeg tager dog gerne imod udfordringerne.

Denne interessere for IT bruger jeg også meget af min tid på på hjemmefronten. Mit seneste projekt omhandler at teste lasertoner og farvepatroner fra forskellige udbydere. Og ja, det lyder meget geeky og det er det skam også, men faktisk er der voldsom stor forskel på lasertonere og farvepatroner, selvom jeg møder flere som ikke tror det.
For at kunne teste dette har jeg selvfølgelig også forskellige printere derhjemme for også at se om det har en indflydelse på det endelig resultat. Personligt er jeg mest til laserprintere, som bruger lasertoner, men det kan dog svinge alt efter hvad man skal have printet.

Det seneste jeg har testet er produkter fra Tonerland.dk, heriblandt både farvepatroner og lasertoner og må sige at være yderst positiv på rigtig mange parametre! Først og fremmest yder de en super service. Jeg modtag alle mine produkter dagen efter jeg bestilte dem præcis som forventet. Bestilte dog mere end 10 forskellige produkter – 6 stk. lasertonere og 5 stk. farvepatroner. Siden jeg bestilte så mange havde jeg en forestilling om at leveringen måske ville blive en ekstra dag – dette var heldigvis ikke tilfældet.
På nuværende tidspunkt har jeg kun testet cirka halvdelen af lasertonerene og 2 af farvepatronerne. Priserne er billige sammenholdt med kvaliteten, og alle lasertonere, som jeg har nået at teste, har kunnet holde til rigtig mange udprint. Dog fandt jeg en af lasertonerne en smule kompleks at tilslutte for en mere almen bruger, men der findes heldigvis gode brugsanvisninger til dette.
Som en rigtig printer entusiast kan jeg klart anbefale at købe dine lasertonere hos Tonerland.dk

Scroll To Top