Konflikten

Den spektakulære kalkstens række i Mallorca skal opleves

Mallorca er vokset op. Jada, øen har stadig et strejf af det vilde i kystbyerne som Magaluf, men rejsende kan endelig vågne op til det faktum, at øen er så meget mere end summen af ​​sine fly-og-flop resorts og boozerias.
Det virkelige Mallorca, som lokale har gjort sig umage for at understrege i årevis, danser til en helt anden melodi – en melodi af ​​tidlige morgen-klokker på bakketoppen, det er lutter idyl, som Mallorca den dag i dag består af.

Så hvis du ønsker at glide væk fra den tarvelige sommer i DK, kan du læse lidt her som du bør opleve, hvis du besøger Mallorca. Der er især een ting, som du ikke kan eller må gå uden om.

Ind i Tramuntana
Ingen andre steder har findes der et mere perfekt billede af, hvad  Mallorcas engang var, end i Tramuntana – den spektakulære kalkstens række, der trækker en ru og ujævn linje på tværs af vestlige og nordlige del af øen. Det er en absolut enestående oplevelse, som du skal gøre til dit minde, og det er Mallorca på sit vildeste, hvor dale skære gennem forrevne tinder skæmmet af elementer og klipper der styrter brat mod havet. Her findes der små landsbyer, der ser ud som om, de er blevet usikkert indsat på bjergskråningerne, der igen rejser sig over olivenlunde og citrusplantager. Sagt med andre ord: Det her SKAL opleves, når du rejser til Mallorca.

Scroll To Top