Konflikten

Overhold reglen relation, og sæt kryds ved flere kunder

Det lyder måske lidt provokerende, men der er mange der endnu ikke har forstået, at de skal huske deres kunder. Mange virksomheder i dag, går udenom og hjem fordi de simpelthen mister for mange kunder. Og hvorfor gør de det? Oftest er det fordi de simpelthen ikke yder nok service for deres kunder, glemmer dem eller ikke prøver at sælge dem mere. Det er decideret en skam at glemme en kunde, både for dig selv, men også for dit brand. Det er både en konflikt i form af internettet, og e-handlen, men skam også i de fysiske butikker. 

Det du kan gøre er, at få dig et godt CRM system, hvor du kan holde overblikket over dine kunder, og sørger for at du ikke glemmer dem. Det er både en konflikt i form af internettet, og e-handlen, men skam også i de fysiske

Jeg har personligt hørt rigtig godt om SkyViewCRM, der lige nu flyver frem med et kvalitetsprodukt. Med mange års erfaring med CRM systemer og salg, har skabt noget som der kan bruges i alle situationer. Både i kundeservice, i salg, og overblikket.

Hvis jeg var dig, ville jeg tage et kig på det, og få et CRM system der kan hjælpe dig med mere salg!

Scroll To Top