Konflikten

Fyn er fin!

badeland på Fyn

Så står valget mellem at skulle på ferie på Rømø eller på ferie på Fyn. Jeg hælder selv mest til Fyn, da jeg kender et ret lækkert badeland på fyn, hvor jeg har været nogle gang med mine eks, men resten af familien vil gerne til Rømø, så de små kan snolde på færgen og spille maskiner osv.. Læs om badelandet her! Jeg må bare erkende, at jeg er ret træt af al den café mad, de serverer på bådene og jeg må samtidig erkende, at sidst, da jeg var ved Hasmark Camping og Badeland, serverede de utrolig god mad på de forskellige steder, så jeg ser ingen grund til at ændre noget ved hvad, der allerede virker i forvejen og er helt perfekt for mig!

Men nu må vi se ad. Det var også mig, der bestemte sidste gang, da de andre ville til Thailand og jeg ville til Brasilien, men mon ikke jeg får min vilje endnu en gang. Hvor der er vilje, er der vej og hvor der er vilje er der penge og hvor jeg befinder mig – er der penge, så med andre ord – Hvis jeg ikke får min vilje, er det ikke sikkert, at der er nogen, der kommer nogen vegne, for det er sjældent, jeg bruger penge på hvad, kun andre vil.

Når det så er sagt elsker jeg min nye familie, så de skal selvfølgelig også have det sjovt, men jeg ved, at de får det sjovt på Fyn. Den eneste grund til, at de ikke vil med, er sikkert fordi, at jeg tog eksen med derhen – og nu vil min dame ikke med pga. noget teenage agtigt bøvl – og hvis det er tilfældet – ja, så tager jeg til Fyn og dem, der har lyst til at følge med – er mere end velkomne.

badeland på Fyn
Billede fra feriepartner-fyn.dk

Sådan er nogle ting så enkle i livet 🙂

 

Scroll To Top